top of page
IMG_1684.jpg

Op slag verliefd…

… bij al de eerste foto op Funda. Het werd heviger toen we zelfs voor de bezichtiging al even gingen kijken en voelen hoe de buurt is. En toen we dan bij de bezichtiging ook binnen mochten kijken waren we tot over onze oren... 

 

Wij zijn Mireille en Kristian. We zijn al een tijdje op zoek naar een huis waar we heerlijk kunnen wonen. Mireille is grafisch ontwerper en fotograaf/kunstenaar. Kristian helpt bedrijven om beter samen te werken op afstand. Beide zijn we gevoelsmensen. Oog voor schoonheid en detail. Schoonheid en charme zien we in dit prachtige huis op Slingerbos 10. We zien de liefde van weleer en willen de draad graag weer oppakken om het huis en de tuin weer helemaal te kunnen laten ‘shinen’. Wij zouden dolgraag het mooie en de charmante vorm van het huis weer naar boven halen en de tuin tot bloei laten komen met een mooie mix van bomen en bloemen. Mireille zag bijvoorbeeld een prachtige rododendron die haar terug bracht naar de plek waar ze opgroeide in Drenthe. De bloemen die zullen groeien en bloeien zal zij gaan gebruiken voor haar kunstfoto’s. 

 

Wat zouden we graag willen wonen in het mooie Diepenveen. Dichtbij de moeder van Mireille in Deventer waar ze ook voor zorgt. En haar zus en haar gezin op fietsafstand in zowel Deventer als Twello. Ook zien we de ondernemende en bruisende kant van Diepenveen en de omgeving Deventer als een kans om een mooi netwerk om ons heen te bouwen.

 

Mocht u meer over ons willen weten dan mag u altijd contact met ons opnemen.

 

We willen graag extra geld boven de vraagprijs bieden om te laten zien dat we het héél graag zouden willen kopen. 

Wat termijn betreft; wij staan klaar om de koop in gang te zetten en we zullen er alles aan doen om dit proces spoedig te laten verlopen.

 

Hierbij een link naar de foto ‘Dance’ gemaakt door Mireille. Wanneer we het huis mogen kopen dan komt deze ingelijst naar u toe. 

 

Heel veel succes met het kiezen van een geschikte koper! 

 

Mireille Duiven & Kristian Esser

 

Dance.png

– 'Dance'

bottom of page